Hold fødselsdag på Jensen's
 Gider du ikke tænke på indkøb, madlavning og opvask?

Ta’ familien og vennerne med på Jensen’s Bøfhus - vi gi’r desserten. Du og dit selskab (max 10 pers.) får kvit og frit Ta’-selv Softice som afslutning på middagen. Så kan I spise al den softice, I kan, og pynte med alle vores sjove toppings og lækre saucer... det bli’r en fest! :)

Sådan foregår det
For at du kan modtage vores fantastiske fødselsdagsgave med gratis Ta’-selv Softice, skal du modtage vores nyhedsbrev.

>> Tilmeld dig her

HUSK at udfylde navn, e-mail, fødselsdag og foretrukne Jensen’s-restaurant. Du kan også tilføje familiemedlemmer, så de også får en fødselsdagsgave!

7 dage før din fødselsdag og på selve dagen modtager du en fødselsdagsmail fra os. Én af disse to e-mails skal printes og vises ved bestilling samt gyldig legimation - for børn under 18 år gælder sygesikringskort. Du kan benytte dig af tilbuddet fra du modtager den første e-mail (7 dage før) og frem til 14 dage efter din fødselsdag.

Du og dit selskab (max 10 pers. ved køb af hovedret) får kvit og frit Ta’ selv Softice som afslutningen på besøget/frokosten/middagen. Så kan I spise al den softice, I kan, og pynte med alle vores sjove toppings og lækre saucer – det bli’r en fest! J

Skal vi hjælpe med at fejre dig? Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede nu!

Vi glæder os til at se dig :)